MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Selasa, 27 April 2010
6

Zaman sekarang setiap orang mesti memiliki sekurang – kurangnya satu USB Thumb Drive, saya sendiri mempunyai lebih dari lima. Kalau dulu 256MB berharga RM200++, sekarang 16 Giga boleh didapati bawah RM100.

Disini saya paparkan beberapa buah USB Thumb Drive yang unik dan jarang kita lihat ianya dijual dikedai – kedai komputer sekitar Malaysia. Antaranya :-

canon-5d-markii-flash-drive-300x220

- Siapa yang berangan nak ada DSLR, beli je nak ni dulu.


Lego-USB-Flash-Drive-300x226

- USB Thumb Drive Lego


transformers-usb

- Transformer!, mesti beli kalau jumpa.


transformers-usb-drive

- Decepticon, pn mesti beli kalau jumpa!


usb_alien_monster-300x217

- Alien!


usb_grenade_flash_drive-300x293

- Fire in the holes, Kaboom!


usb_peg

- Retro tu sepit baju!


USB-Flash-Drive-Finger-300x224

- Baru betul "thumb" drive!


usb-mini-cooper-300x175

- Tak mampu beli yang betul, beli je yang ni dulu.


Menarik bukan?, Yang paling menarik perhatian saya ialah yang berbentuk jari dan kamera Canon.

p/s:- Yang bentuk jari tu, baru betul – betul USB Thumb Drive!

6 Komen disini:

Syahrul Iman berkata...

pendrive decepticon itu sgt cool =)

unclejoe berkata...

kewlllll.... a'a UJ ada satu yg pelik ..kasut bola..itu pun dpt sebab register broadband celcom and dpt sebiji bola kecik tu ngn thmbdrive versi welkap

akuvision berkata...

uhuhuh best tu, yang kasut bola milik kamu unclejoe

shey berkata...

awww , comel nye !


:DD

aphids berkata...

mne nk dpt eh?

JoE ToRrEs Da BomB berkata...

klau la dpt pen drive pnyepit tu leh wat 2 bnda
spit baju n thmb drve..
best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...