MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Jumaat, 30 April 2010
2


key-holder-spy-camera-006
MP3 Micro Sport merupakan pemain MP3 yang paling kecil pernah saya lihat dan mungkin juga anda!. Ia juga mungkin yang terkecil di dunia. Ia tidak mempunyai butang kawalan yang banyak kecuali satu butang, dan ianya terlalu kecil dan cara menggunakannya ialah meletakkan terus ke telinga.
Menggunakan hanya satu butang untuk play, stop, skip dan volume. Namun MP3 MICRO SPORT ini juga didatangkan dengan pelbagai aksesori seperti gambr dibawah ini, termasuk satu kabel untuk menyalin lagu dari komputer anda.

mp3-micro-sport-earphone
Dijual dalam dua model kapasiti iaitu 2GB dan 4GB, ianya boleh didapati di laman ini GeekStuff4U. MP3 MICRO SPORT sangat sesuai digunakan ketika anda bersenam, berjogging atau bersukan (nama pun dah MP3 MICRO SPORT). Untuk melihat serta mengetahui lagi mengenai MP3 MICRO SPORT klik pada link yang disediakan.

mp3-micro-sport-300x300

p/s:- Ada ke orang nak beli?, sekarang orang dok cari MP4. Tapi kalau jumpa nak juga beli.

2 Komen disini:

ashrafi berkata...

cute je.. saya pun kalau jumpa benda ni confirm angkat...

Mr feckry berkata...

peh kecik giler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...