MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Selasa, 20 April 2010
6

GrownUps_1sht-550x814

Apa akan jadi jika lima pelakon komedi terkenal Hollywood berhimpun dalam satu filem?, pasti anda tidak akan kering gusi bila menontonnya. Filem terbaru yang dihasilkan oleh Columbia Pictures ( Sony ) yang bertajuk “Grown Ups” akan menemui penonton bulan Jun nanti.

Filem ini yang di bintangi oleh lima nama besar di Hollywood, iaitu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Rob Shneider dan David Spade. Turut membantu ialah Salma Hayek, Maria Bello dan Maya Rudolph, dan ianya diarahkan oleh Dennis Dugan ( juga mengarah filem I Now Pronounce You Chuck & Larry ).

"Grown Ups" mengisahkan tentang lima sahabat yang berkawan dari kecil bertemu semula setelah lebih 30 tahun tidak berjumpa di majlis memperingati jurulatih pasukan bola keranjang yang mereka sertai di zaman sekolah dahulu.

Dengan membawa keluarga masing - masing, mereka menghabiskan cuti hari kemerdekaan ( Fourth of July ) di sebuah rumah tasik yang pernah mereka pergi untuk meraikan kemenangan pasukan bola keranjang mereka dahulu. Mereka mula berkongsi cerita tentang apa berlaku dalam hidup masing - masing dan mereka temui, bahawa membesar dengan usia tidak bermakna yang mereka sudah matang. Untuk trailer lihat video di bawah.

p/s:- ni yang nak ajak kawan – kawan sekolah buat reunion ni

6 Komen disini:

Encik aMin berkata...

waaaah... mesti tengok cite ni nih... :D

ddy the writer! berkata...

mcm best je cite tu

azizan4444 berkata...

trailer mcm besh je..aku ni hantu movie jgk....hahaha

BudakHitam berkata...

macam best!!

akuvision berkata...

memang best ni, aku pun mengidam nak tgk full movie nanti

darkbatman yang kacak. berkata...

filem patut aka wajib ditonton..aku minat ngiler ngan adam sandler..heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...