MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Selasa, 13 April 2010
3


Ingat lagi dengan peserta rancangan realiti dari Taiwan yang mendapat sambutan hangat di laman sesawang Youtube, Lin Yu Chun yang juga dikenali sebagai "Chinese Susan Boyle" diundi keluar dari program realiti yang disertai.

Hal ini mengejutkan pelbagai pihak. Lin Yu Chun terkeluar dari rancangan tersebut setelah juri kurang berpuas hati dengan persembahannya. Namun apa yang pasti nama perserta ini sudah cukup popular dan pasti untuk menjadi artis antarabangsa baginya kini boleh dicapai dengan mudah.

Video persembahan Lin yang di muat naik di laman Youtube telah mendapat tontonan lebih dari 4 juta dalam masa seminggun. Lin dikenali dengan "Little Fatty" di kalangan kawan - kawannya. Lin sudah pun mendapat jemputan untuk melakukan persembahan pentas, dan diundi keluar bukanlah penghalang untuk beliau terus menjejaki kai di industri muzik.

3 Komen disini:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

takpela.. bukan rezeki dia... tapi rezeki...selepas terkeluar.. sedang menunggu...

akuvision berkata...

kalau ada bakat tak kemana

Yatre Hayati berkata...

dah tengok da.....besh2...hebat suara dia..pelik cemana dia ley ada suara mcm tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...