MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Rabu, 21 April 2010
4

Mari tengok telefon bimbit terbaru dari Sony Ericsson. Sebagai pengguna dan peminat Sony Ericcson, saya begitu teruja untuk bercerita tentang telefon terbaru yang dikeluarkan SE (singkatan bagi Sony Ericsson).

Telefon yang saya maksudkan dikenali sebagai , keluaran terbaru dari generasi Walkman (uhuhu nak kena tukar dari Cybershot ni rasanya). Satu kelebihan yang pasti bunyi yang dikeluarkan dari pembesar suaranya pasti kuat dan berkualiti.

Mempunyai spesifikasi asas untuk sebuah telefon bimbit zaman kini iaitu, sambungan Bluetooth, TrackID, FM Radio, sambungan HSDPA, paparan QVGA 2.6", memori dalaman 260MB dan kamera beresolusi 3.2MP serta mempunyai slot untuk tambahan micro SD sehingga 16G.

Dikeluarkan dengan pelbagai warna iaitu, Jazz Black, Chacha Silver dan Swing Pink, dan dijangka akan menemui pembeli Julai nanti. Jadilah kumpullah duit anda untuk membelinya. Lihat promo video telefon ini dibawah, untuk mengetahui spesifikasi penuh telefon ini klik pada gambar :-

p/s:- telefon saya ni pun nak kena tukar ni, skrin dah bertahi lalat.

4 Komen disini:

farysa berkata...

nnt belikan untuk farysa sekali okey
ahaha

akuvision berkata...

heehe.. nak beli untuk diri sendiri pun belum tentu lepas

Aidi-Safuan berkata...

mak aih. zylo plak. bukan aino ngan satio baru jer launch ke? gler arh sony

akuvision berkata...

satio, aino, viviz, zylo, masing2 ada kelebihan tersendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...