MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Ahad, 25 April 2010
4

my_documents_laptop_sleeve-300x300

Tiba - tiba rasa seronok pula nak buat post pasal benda ni. Beg laptop yang menyerupai folder My Documents ini memang menarik perhatian saya. Ironinya kamu membawa laptop di dalam My Documents yang terdapat di dalam laptop anda (Faham atau tidak, saya pun kurang faham dah ni). my_documents_laptop_sleeve_inuse

Menyerupai bentuk ikon My Documents dan berwarna kuning terang serta dilengkapi dengan caption My Documents dan juga cursor pixilated (merupakan sebuah pin)!, ia memang menyerupai ikon My Documents yang terletak di desktop komputer anda.

my_documents_laptop_sleeve_cursor

Antara ciri - ciri lain berg laptop ini ialah:-

  • Diperbuat dari neoprane.
  • Muat untuk laptop yang berukuran sehingga 15.4".
  • Berdimensi 38cm X 32.5cm X 2.5cm.
  • Tidak terhad pada laptop yang menggunakan Windows OS sahaja, hehehe...lawaklah tu!


p/s:- Kini My Documents boleh dibawa kemana – mana, cuma takut hilang sebb kena gigit dengan tikus bukannya virus komputer!

4 Komen disini:

nuRuLain_zAiNi berkata...

nice

liennasts berkata...

chumel sungguh... ehehehe..

farysa berkata...

sangat cantik
tp kt mne la leh cri dlm msia ni

ashrafi berkata...

berminat gak. tapi kalau main pegang je macam letih pula kan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...