MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Ahad, 25 April 2010
11


mug1

Tengah seronok baca berita di internet, tiba - tiba saya terserempak dengan satu laman sesawang yang memaparkan gajet ini. Agak unik dan ianya sesuai untuk penggemar minuman panas dan malas untuk menggodak air menggunakan sudu (senang cerita malas nak kotorkan sudu la ni, atau pun memang pemalas!).

mug3

Gajet yang merupakan sebuah kole ini dikenali sebagai Self Stirring Lazy Mug ( Kan dah cakap, dari nama pun dah tahu "Kole Malas nak Kacau Sendiri" ). Produk ini direka oleh Plain Lazy untuk digunakan bagi penggemar kopi, teh, minuman coklat atau minuman yang melibatkan godakan (betul ke perkataan tu).

mug2

Kole ini dikuasakan dengan bateri dan ia boleh mengekalkan suhu panas air anda dalam tempoh yang lama. Ukuran dimensi untuk kole ini ialah 9cm X 11cm X 11cm dan seberat 200 gram (berat jugak tu!).

Ianya boleh dibeli melalui laman ini dengan harga GBP9.99 atau RM48++. Lihat demo video dibawah ini:-

p/s:- Kata – kata dekat badan kole ni yang best, “Make Tea Not War”.

11 Komen disini:

orang muo berkata...

bagus kole ni sesuai untuk orang lelaki bujang , duda dan org tua..he he.baik punya info..

Syahrul Iman berkata...

wah..kreatif sungguh..ade satu kat rumah pown orait gak nie..haha

Acik berkata...

Kreatif, sesuai utk org malas tahap gaban...

sugar2 kapas strawberry berkata...

hohoho..menarik kot...
hihi
nk kisar pape bole x dlm mug nih??hihi

TUKANG KATA berkata...

wah..sesuai utk saya nih..HAHHA

Mr Kamikaze berkata...

Wah bgus betul kole nie untuk org yg pemalas..hehehe

s h e e berkata...

wahh...kagum2...teknologi makin hebat...

hakimfaridzul berkata...

wah!!!
nak jugak la macam ni!!!
ahahahahaha

mrs.lovesick berkata...

wah. nie bagus utk owg yg betul2x malas.
malas kacau air,
malas gune sudu.
mantap! :)

iyllienaz berkata...

pergh..ni mmg malas betul ni..beli 1 bro..

akuvision berkata...

beli, beli, klik di link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...