MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Khamis, 29 April 2010
9





Nokia N8, produk siri terbaru syarikat Nokia dalam meneruskan legasi mereka dalam industri telefon bimbit. Telefon pintar terbaru yang dikenali dengan nama N8 ini akan dilengkapi dengan sistem operasi yang dinaik taraf iaitu OS Syimbian 3. Syimbian OS3 juga merupakan OS yang dibina dengan sumber terbuka (open source) yang mana pengguna juga boleh membina sistem perisian untuk telefon pintar mereka.

Dilengkapi dengan kemudahan skrin sesentuh, N8 turut dilengkapi dengan kamera beresolusi 12MP (besar tu!), dan memori terbina dalaman sebanyak 16 Gigabait. Telefon ini akan dilancarkan pada suku ketiga tahun ini dan harga dijangka bawah dari USD500 atau dalam duit Malaysia lebih kurang RM1600 (kira murah la jugak harganya tu).

Lihat video mengenainya di bawah ini, untuk mengenali N8 dengan lebih dekat klik sini Nokia N8:-





p/s:- Sampai sekarang guna Nokia 3315, huhuhuhu!

9 Komen disini:

embun d tengah malam berkata...

teringin nak pakai hanset mahal2..tapi tak mampu lagi,,huhuhu

ardinihumaira berkata...

wow.. cantek! teringinnya nak guna tapi tak cukup ongkos. huhu..

BILA OTAK BANYAK BERFIKIR

ashrafi berkata...

mak aii... harga tu boleh deposit berapa biji kereta.. heheh (deposit je la)

AiZ berkata...

wah best gile... murah plak tu.. :P



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



Captain berkata...

Best info ini, tapi nak beli iphone laa...

░♥si lampu neon♥░ berkata...

pakai hp sampai lebam hehe

Syahrul Iman berkata...

pergh..terbaeik ar henpon nie..haha

ashrafi berkata...

maaf b=nak tanya kat sini.. macamana nak letak link kita kat komen tu ya? saya betul betul tak tau. kalau boleh minta respon di chatbox saya atau mana mana yang saya boleh baca. saya betul betul tak tahu..

TERIMA KASIH BANYAK, SAYA HARGAINYA.. :)

Whoopz berkata...

X minat n0kia.. S0ny best.. Senang nak bloggin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...