MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Isnin, 31 Mei 2010
12

millatfacebook

Salam pagi Isnin, minggu lepas kecoh dengan isu kerajaan Pakistan menghalang akses internet dari memasuki laman sesawang Facebook dan Youtube. Dan dalam satu tinjauan pula hampir 70% rakyat di Pakistan bersetuju agar kerajaan Pakistan terus membuat halangan ke dua – dua laman sesawang tersebut.

Justeru itu 6 orang anak muda yang pakar dalam bidang IT dari Lahore melancarkan klon pada Facebook dan khas untuk orang Islam iaitu iaitu Millafacebook yang menggunakan url www.millatfacebook.com dan ianya dilancarkan pada selasa lalu.

Ia merupakan laman sesawang sosial pertama yang direka oleh rakyat Pakistan dan ianya telah berjaya menarik pengguna seramai 4300 individu setakat ini. Berbanding dengan Facebook, Millatfacebook ianya terhad dan masih dalam proses beta dan laman sesawang ini menyediakan kemudahan email, foto, video, berbual dan juga discussion board.

Mari sama - sama kita daftar dengan Millatfacebook, klik pada link ini www.millatfacebook.com

12 Komen disini:

Mr feckry berkata...

tak dapat pun gua click

zulkbo berkata...

salam..
tahniah buat mereka yang berjaya
membuat lawan web tu..setidaknya
persaingan sihat..

Hidayah Ismawi berkata...

all the best to them :)

PS: kenapa dah takleh load yout shoutmix.. bnyk kali singgah takleh tinggal jejak ..uhuhu

Mommyyus berkata...

banyak tgk blogger post entry ni. mudah-mudahan ramai yang switch to MFB plak lepas ni

iqbalsyarie berkata...

insyaAllah dlm masa terdekat~

saya_arief berkata...

ramai da join millat nih..
good.

embun d tengah malam berkata...

np click tak dpt...huhuhu

akuvision berkata...

maaf pada frecky dan embun, link lupa nak letak kat hyperlink, dah diperbetulkan.

maaf hidayah, template ada problem sikit kena refresh baru ok.

paskal_garuda berkata...

kalau macam tu kita buat versi melayu lak la..MukaBuku.com

akuvision berkata...

hehehe, malaysia punya dah ada tapi lupa la pulak apa namanya. teringat kawanster klon pada friendster dulu

cerita dewasa berkata...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

cerita dewasa berkata...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...