MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Ahad, 2 Mei 2010
6

Salam ziarah buat semua, sekali lagi saya di anugerahkan award dari rakan - rakan blogger yang lain. Terima kasih buat blur bukan nama sebenar. Bertuah rasanya bila blog saya ini dikunjungi oleh rakan - rakan yang lain.

Ini dia Awards nye:-


Antara syarat - syarat yang perlu di patuhi ialah:-

  1. Buat entry pasal award ni..

  2. Copy badge ‘Beautiful Blogger Award’ ni..

  3. Ucap terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebot..

  4. Senaraikan 15 blogger penerima award yg baru

Ok, entry post telah dibuat, salin awards pun sudah. Ucapkan terima kasih pada blur pun sudah, seterusnya 15 blogger yang bertuah menerima Awards ini pula, jeng jeng jeng!!!:-

  1. Liennasts aka my sis
  2. Aidi - Safuan, lucky you
  3. Aiz, colourmaster aka pereka header terbaik punye
  4. Embun di Tengah Malam, rajin datang blog teman
  5. Ashrafi, teruskan mengomen blog ku ini
  6. Sugar2 Kapas Strawberry, sedap tu stroberi
  7. Fara Hezra, cik comel
  8. Papa Z, papa zzzzz
  9. Lilibong92, hohoho
  10. Yanie, first time datang blog dia
  11. Syuq, sebab dia yang pertama komen post ni
11 dah mari 4 lagi, sapa nak amik cepat (letak nama kat komentar)!!!!!

6 Komen disini:

syuQ berkata...

sonotnye kene tag! nak jugak haha ;p

syuQ berkata...

yay! dpt jugak..hehe
dapat ke??!! bukan aku ke yg mintak akaka ;p
tak kesahlah

akuvision berkata...

dpat la tu, kalau nama dah dok ada

embun d tengah malam berkata...

terima kasih bro..terharu ni

sop berkata...

tahniah menerima award.. mesti bangga kan...heheheh

yaniechumeL berkata...

maceh2..!!bgga jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...