MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Isnin, 24 Mei 2010
10

step-0

Salam pagi Isnin, biasanya pagi Isnin orang selalu kaitkan dengan istilah Monday Blues. Apa itu Monday Blues?, setahu saya ianya membawa maksud mood untuk kembali memulakan minggu seakan hilang setelah berehat pada hujung minggu. Untuk menceriakan pagi ini, apa kata anda lihat rangkaian gambar dibawah mengenai 10 langkah temuduga yang memberi debar kepada panel temuduga!. ( Kredit gambar dan lawak kepada collegehumor.com )

step-1

step-2

step-3

step-4

step-5

step-6

step-7

step-8

step-9

step-10

p/s:- Ikut langkah diatas kalau nak dapat makan minum percuma di penjara!

10 Komen disini:

Encik Tikus berkata...

haha,tergelak je aku baca :)

miss hav0c berkata...

muahahahaha tekun je aku baca....chaissseee hahahaha

rossoneri berkata...

sungguh kejam, itu dah Bloody monday

rizputra7 berkata...

haha...cara tak selamat nie...

embun d tengah malam berkata...

hahahhaha...bahaya ni...

Arisa Mihashi berkata...

hahahaha.sengal tol

buðak xnakaℓ berkata...

info yang menarik
thanks!!~

s h a f i q h a s h i m _____ berkata...

ini interview apa ganas sgt nie.hahaha

Ezad berkata...

fuh kesian sey.. monday blues.. last2 mati on maday... hehe..

ASaDa RyutaRo berkata...

hahahaha.. yg ni bukan mendebarkan panel penduga lagi dah.. mendatangkan maut kat panel penemuduga.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...