MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Ahad, 2 Mei 2010
6



Saya diberi lagi Lembu Wasiat tapi kali ini dari blogger termacho, terhensem, terpopular dan macam - macam lagi ter, iaitu bro Darkbatman, rasanya macam malas nak buat balik jadi saya saya link je la post sebelum ini kat sini Wasiat Lembu.

bro Darkbatman, jangan mara aaa!!!. Dapat promosi percuma kat blog saya ni!.



6 Komen disini:

AiZ berkata...

haha... boleh buat kenduri nih.. :P


u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



akuvision berkata...

itu la pasal, kawen duo

Aidi-Safuan berkata...

hahaha..bole la masak rendang belanja aidi

akuvision berkata...

takde masalah aidi, nanti kalu buat kenduri saya jemput

syuQ berkata...

ni ke blog yg kate die baru berblog..
aisy! aku dipermainkan

ashrafi berkata...

jual berape sekilo nih... heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...