MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Sabtu, 1 Mei 2010
2

Tengah dok ziarah member - member punya blog, tersinggahlah kat blog si pepijoe ni, eheheh. Saya ditag lagi buat kali ketiga, kali ni nak kena jaga lembu wasiat dari ketua kampung sipening lalat (bakal bapak mentua tu). Nak tak nak kena jaga la kan, kang borang wali tak approve pulak kan?. Lagipun memandangkan rumput belakang rumah tu dah macam rumah ular sawa dan mesin rumput pulak dah rosak, maka hasilnya lihatlah lembu yang aku dah gemukkan ini!.

lembuwasiat_thumb2[3]

Ini pulak keadaan belakang rumah saya setelah habis rumput diragut secara baik punyerrr(dengan gaya ala – ala Dafi Baik Punye…)

centraalvalleywater_091214_01_UCDavis_a472x315

Oleh sebab lembu ni pun dah digemukkan serta dijaga dengan rapi, siap bagi susu Weight Gain lagi ni. Borang wali pun dah sain, jadi saya nak wasiatkan pulak lembu ni kepada tujuh orang yang bertuah.


1. Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)

Terima asih buat hang pepijoe sebab suruh ketua kampung si pening lalat ni kasi lembu ni kat aku


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha

Mereka yang terpilih ialah:-

liennasts aka adik perempuan saya yang aktif berblog

ashrafi yang rajin dok datang beri trafik kat blog tak macho ni

embun di tengah malam yang sentiasa berembun walaupun ta malam

Pacifist yang begitu idealistik pemikirannya terhadap addin islam

sugar2 kapas strawberry yang berbau seperti stawberry juge

Mofizputra, sebab hang tinggalkan komen hang dapat la ini lembu

SyuQ, dia ni dapat sebab dia dapat award


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

Kami semua sepakat di kampung hai pening lalat….lalalalalala


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

huhu blog walking!
makan dah tentu…
tidur la paling best..


5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

Tahi minyak
Nasi goreng member aku masak, hhahahah
Beras terbakar (memang beras tu kena bakar, hangus pulak tu)


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

hehehe…tak ramai, sikit jo. Tak sampai 80 pun (74 la, buat pa nak sorok)


7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

Rujuk status saya, belum berpunya sebab kaunter jodoh belum tutup. Hehehe…

Nama orang yang dapat wasiat ni, jagalag lembu tu dengan tekun ya. Cuba suruh lembu tu muhasabah diri sikit ye, jangan ayik makan nanti obesiti. Kahkakakakah…(lepas seksa aku jaga lembu!)

2 Komen disini:

MofizPutra.com berkata...

cantik lembu..hahah

MofizPutra.com berkata...

hahah thks2 dapat lembu sekor jadi arh.. leh wat majlis kenduri..huhuuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...