MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Selasa, 18 Mei 2010
8

sticker dalam

Buat pengguna laptop atau komputer riba, anda tentu pernah melihat atau anda sendiri pernah menghiasi luar laptop dengan memasang skin yang comel dan menarik seperti gambar dibawah. Namun jarang kita lihat skin atau sticker ( pelekat ) yang digunakan untuk menghiasi dalam laptop, pada papan kekunci ( keyboard ) misalnya seperti gambar diatas.

skin luar

Menggunakan sticker untuk menghiasi keyboard laptop memberi kelainan pada anda, malah ia memberi nilai unik bagi laptop kamu. Ianya boleh ditanggalkan jika anda sudah bosan atau ingin memasang sticker yan berlainan.

Sticker ini diperbuat dari material yang dikenali sebagai Avery MPI. untuk maklumat lanjut klik pada laman sesawang ini Etsy.

8 Komen disini:

linda musee berkata...

best nye klu dpt pki keyboard sticker tu. cun.

rizputra7 berkata...

laptop aku guna sticker team arsenal hehehe

yan berkata...

cantik la..colourfull je. :)

Mr feckry berkata...

wah cun la, gua nak buat la lapto gua

Kesatria Baja Hitam berkata...

dulu pernah keyboard gambar teddy ear *eh gedik* haha.lepas tu it turn bad bila nak taip susah so terpaksa tanggalkan one by one.nak tanggalkan masyallah susah silap2 tercabut key

akuvision berkata...

yang ni senang, memang direka for easy to peel

A-Y-I-E berkata...

aduhai.. benda tu berbayar la beb.. Kalau mcm tu.. baik aku wat sendiri.Hahahahha...Ko tak nak wat bisnes ke??Yelah.. maksud aku.. ko wat kan laptop aku ni.. sampai jadi blink-blink la.. miahahhah

akuvision berkata...

hehehehe blink - blink ke ayie?. Nanti jadi hopperz la pulak, ke ayie hopperz?,hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...