MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Rabu, 16 Jun 2010
10

 

 

lucky-diamond-rich-1-1 

Terkejut melihat gambar lelaki di atas?, ini bukan teknik khas Photoshop tetapi ini adalah gambar betul!. Lelaki di dalam gambar ini dikenali sebagai individu yang mempunyai tattoo paling banyak di dunia!, dan ianya telah dicatatkan di dalam Buku Rekod Dunia Guinness .

Dikenali dengan nama Lucky Diamond Rich, beliau merupakan seorang warga New Zealand yang kini menetap di Australia dan beliau juga bekerja sebagai penghibur jalanan yang melakukan aksi menjugel ( juggling ), unicylcling ( basikal satu roda ) dan menelan pedang. Lucky Diamond Rich memperuntukkan hampir 1000 jam dan lebih dari ratusan pencacah tattoo untuk menghasilkan tattoo di seluruh tubuhnya secara total termasuk di dalam cuping telinga, alis mata dan di kulit kepala.

 

845mvu

Sebelum ini pemegang rekod untuk individu dengan tattoo terbanyak dimiliki oleh Tom Leppard yang mencacah tattoo seperti tompok harimau bintang di seluruh tubuhnya. Tom Leppard sekarang sudah berumur lebih 70 tahun dan telah kembali hidup dalam komuniti bermasyarakat kerana sebelum ini Tom Leppard menghabiskan masa hampir 20 tahun hidup bersendirian dan menganggap dirinya sebagai harimau bintang. Rekod Tom Leppard telah dipintas oleh Lucky Diamond Rich pada tahun 2006. Artikel ini diolah dari laman Wikipedia.

 

tom leppard Tom Leppard

 

Tom Leppard Kini 

 

 

 

p/s:- Agak – agaknya kalau meninggal, ramai nak beli kulit diorang buat koleksi. Peringatan untuk orang Islam, mencacah tattoo pada tubuh adalah haram dan ditegah sama sekali.

10 Komen disini:

Cik Ubi berkata...

info nie..bgus3..kulit manusie ane leh bertukar jadi kulit rimau..aparra

tricksrex berkata...

ngeri ooiiiiii

Lin O berkata...

huu, geli lak aku tgk. x(

Liyana berkata...

time buat dah seksa..
nak buang lagi seksa..

beringat2 la kita smua..


*geli owh tengok tattoo.. dgn pakai subang kat tpt lain selain telinga.

rammyd berkata...

xde keje kot diorg ni.. siapla ne seksa lam kubo sok2..


karate kids rock bebeh!! [versi review]

aris berkata...

Nice Post,,,, :D

DuniakuAbstrak berkata...

diorang nih da mcm kulit binatang pon ade..adeh....ngeri2

sugar2 kapas strawberry berkata...

huhu..kotor je npk

Encik Tikus berkata...

masuk neraka lah nie

hans berkata...

fuh...ni kalau aku jumpa tgh2 malam nih mau takut dibuatnya
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...