MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Sabtu, 12 Jun 2010
16



justin

Berita sebelum ini yang menyatakan Justin Bieber MATI hanyalah satu lagi gossip internet, antara petikan dari artikel gossip itu ialah :-

Justin Bieber meninggal dunia!, berita yang mengejutkan semua pihak. Justin Bieber berusia 16 tahun didapati tidak sedarkan diri dirumahnya di Ontario, Kanada dan menurut sumber polis ini adalah disebabkan penggunaan dadah terlarang iaitu kokaine.

Doktor di Hospital Toronto East General mengesahkan kematian Justin Bieber sejurus tiba di hospital. Menurut polis lagi, mungkin Justin Bieber telah tidak sedarkan diri beberapa jam sebelum jasadnya ditemui oleh ibunya sendiri iaitu Pattie Mallette, dan kemudian Pattie bergegas menghubungi talian 911 Kanada.

Menurut rakannya Jaden Smith ( anak kepada Will Smith ), dia tidak terkejut Justin Bieber menyalahgunakan kokaine dan dia seolah anti sosial kebelakangan ini. Penyanyi yang diminati ramai ini dilihat sebagai seorang penyanyi remaja yang berjaya kerana muziknya bukan sahaja diminati oleh golongan remaja malah golongan dewasa juga.

Berita ini diolah dari FOX NEWS. Samada berita ini benar atau tidak, kita tengok berita selanjutnya!


p/s:- peminat Justin Bieber jangan marah ya, ternyata berita ini tidak benar!

16 Komen disini:

Salmia berkata...

boleh percaya ke ni?
ntah2 gimik je kot..

Tanpa Nama berkata...

yeke? x caye la . haha .

zida berkata...

serius ke?? haha terus segar mata aku lepas baca~

Ery Farieha berkata...

erkk
habis la lepas ni peminat die sedeh dan marah kalau x betol
dan mst ade susulan entry psl die pasni
hahaha

akuvision berkata...

kalau dari sumber tu macam betul je, tapi sebelum ni pun banyak gossip pasal justin mati, sama - sama kita tunggu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

ramai beno yang buat entry pasal budak ni eh..kalau la die bebetol mati sebab dadah..haishh....mesti peminat die berkabung sampai 40hari 40 malam..

Roronoa Zoro berkata...

haha.. publisiti murahan agaknya..

=)

Boy berkata...

cesss

bellar0ssa berkata...

errr kokaine?

Mohd Hafiz berkata...

1st dgr lagu dia dh terpikat.. best..

Encik Tikus berkata...

tak minat justine,minat lagu dia jee, :P

Afzainizam berkata...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

uhhh dia dah mati ke... nampakya ramai yang suka gosip .. issshhh tak tau lah sapa yang bawa citer ni

sugar2 kapas strawberry berkata...

kecik2 da pndai hisap dadah.huhu

zulkbo berkata...

salam..
budak sekarang ni
terkenal dan kaya
tapi tak tahu haluan hidup

Tanpa Nama berkata...

Hahaha,,gosip pasal aku je korg thu..aku hidup lg la..hmmmm

justin bieber berkata...

Aku justin bieber tow...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...