MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Rabu, 14 Julai 2010
8

vampire-suck

Vampire Suck merupakan sebuah filem parody yang difilemkan untuk mengajuk siri – siri filem yang terkandung dalam Twilight Saga iaitu Twilight, New Moon dan yang terbaru Eclipse.

Vampire Suck ini adalah buah tangan terbaru yang dihasilkan oleh pengarah filem parody terkenal iaitu Jason Friedberg dan Aaron Seltzer yang bertanggungjawab mengarah filem Disaster Movie ( 2008 ), Meet the Spartans ( 2008 ) dan Epic Movie ( 2007 ). Mereka berdua turut berfungsi sebagai penulis skrip untuk filem Vampire Suck ini.

Filem ini merupakan terbitan Studio 20th Century Fox dan bakal menemui peminat di pawagam sekitar Malaysia pada 26 Ogos hadapan. Mengambil jalan cerita yang hampir sama dengan kesemua filem Twilight sebelum ini anda pasti tidak kering gusi ketika menonton. Dibawah ini dipaparkan imej - imej statik dari filem Vampire Suck ini.

vampire-suck1

vampire-suck2

vampire-suck3

vampire-suck4

vampire-suck5

Untuk melihat filem ini dengan lebih terperinci anda boleh layari laman sesawang utama di link ini Vampire Suck. Dibawah ini adalah trailer rasmi untuk filem ini.

8 Komen disini:

zulkbo berkata...

Salam bertandang sahabat moga hari mu di berkati dengan kesihatan yang baik dan gembira selalu....
memang nampak 'suck' pun..he he

akuvision berkata...

hehehe, terima kasih atas komentarnya

Zqah Ail berkata...

tengok trailer pon dah kelakar .. hahaha

Sir Marcello berkata...

terbaik lah..karya yg lepas2 pun lawak nak mampos...miyahaha

Encik Tikus berkata...

hahahaha, kelakar kott :P

xazryx berkata...

haha .mesti best gile cite ni .kuar kt malaysia x ?

o kambeng hitam o berkata...

nak tgk!. comfirm hilarious.

h A n Y S berkata...

LOL!!!
klakar giler..
nak tgk!
:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...