MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Ahad, 18 Julai 2010
8

nescafe-kick-start

Nescafe Kick-Start kembali lagi menemui penonton untuk musim keempat dan ianya masih dalam pemilihan peserta dan anda yang berminat boleh mula memohon, untuk pengetahuan Nescafe Kick-Start merupakan rancangan TV yang sebelum ini ditayangkan di stesen TV Media Prima dengan kerjasama pihak Nestle Malaysia ( pengeluar nescafe ). Berkonsepkan seperti realiti TV, Nescafe Kick-Start seperti musim - musim yang lepas memberi fokus untuk golongan muda Malaysia menceburkan diri di bidang keusahawanan melalui idea perniagaan mereka sendiri sambil dibantu oleh mentor dari segi khidmat nasihat.

Namun untuk musim terbaru Nescafe Kick-Start kini berkonsep baru di mana, golongan muda yang ingin menyertai Nescafe Kick-Start akan diberi peluang untuk merebut 15 buah kerjaya yang paling dikehendaki iaitu seperti yang terdapat di dalam imej di bawah.

nescafe-kick-start-dream-job

Untuk melihat dengan lebih dekat dan bagaimana ingin menyertai rancangan Nescafe Kick-Start ini anda boleh klik di link NESCAFE KICK-START, atau imej – imej diatas.

8 Komen disini:

zairie berkata...

bakal mengegar malaysia :D

my recent post:
sebab mengapa messi x perform world cup

Wawa~* berkata...

cam best jer... tp sy ni mcm x brapa nak remaja lagi dah kalo nk masuk pun, ahahaha

ice♥ice berkata...

da klik av nyer kickstart :)
klik mine tu ok? hehe...
thanx!

http://malaysia.youthsays.com/noLix/Slash-Live-in-KL

akuvision berkata...

belum terlambat lagi, kalau anda masih muda dan belia, apa salahanya mencuba

Hidayah Ismawi berkata...

Wish someone would pay me to blog hehhe.. can that be my dream job :)

MY LATEST ENTRY: Spain 1-0 Netherlands: World Cup 2010 Highlights (on and off the pitch)

akuvision berkata...

hidayah pun boleh serta Youthsays, pendaftaran percuma dan banyak aktiviti menarik disana

ayin~weeweet berkata...

nice!tq for the info :)

Che Armster berkata...

malangnya saya cuma jiwa muda saja.. umo sudah suku abad dan ke atas isk isk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...