MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Sabtu, 24 Julai 2010
16

barcode

Barcode Generator dilihat boleh memberi kelainan terhadap laman sesawang atau laman blog anda. Jika anda perasaan, blog saya ini turut mempunyai barcode tersendiri dan ianya adalah unik hanya untuk blog saya ini.

Anda turut boleh membuat barcode ini secara percuma!. Laman barcodesinc.com menyediakan pakej Barcode Generator di laman utamanya untuk penggunaan pelayar laman sesawangnya untuk memupunyai barcode yang bersifat individu dan boleh diguna di dalam talian dan boleh disertakan ke dalam laman masing - masing, contohnya blog bagi saya.

barcode1

barcode2 “Contoh – contoh Barcode untuk Blog saya”

Selain itu, barcodesinc.com turut menyediakan kemudahan barcode generator yang menghasilkan barcode yang boleh dicetak dan dilekatkan pada inventori barangan anda, seperti dilekat pada buku novel atau komik kegemaran dan ianya boleh dikesan melalui barcode detector.

Untuk anda yang berminat menghasilkan barcode unik untuk laman sesawang anda, boleh pergi ke sambungan ini Barcode Generator Percuma atau anda boleh klik pada imej – imej diatas.

16 Komen disini:

DaHLia berkata...

kalo buat kad ke apa ke, mesti aku akan letak barkod,,
bile search barkod, memacam jenis rupanya..ada yang bentuk kucing, bangunan, dll..
dengan barkod pun diorg boleh expres kreatifnya diorang

zulkbo berkata...

Mijie..
Salam bertandang lagi..
moga sihat lah selalu
hendaknya anda di sana..
جزاك اللهُ خيراً

cikmin berkata...

hai av..cikmin dah try..nampak class pulak pakai barcode ni..

p/s sape dah enter pastu tak klik iklan keluar bunyi...teetttttttt! :P

REMEDY berkata...

Memang kreatif idea guna barcode ni kan...memang serius aku tak tahu ni...thank bro...nanti aku cuba

si pendek dan moody berkata...

barcode utk blog nak buat apa ya..? hehe saya tak faham.

http://bintangzither.blogspot.com

akuvision berkata...

cikmin - hehehe cikmin siap ada bunyi teet tu!.

dahlia - kreatif gila

remedy - takde masalah bro, sharing is caring

zither- ala, untuk suka - suka je :p

HidrogeN berkata...

baru nak tanya apa tujuan barcode untuk blog ni. rupa2nya untuk suka2 je. ingatkan letak harga je guna barcode. anyway thanks for sharing,memang creative.

akuvision berkata...

hehehe, rasa cambest sikit

misyamissyou berkata...

wah..menarik ni..nak try jugak.. thanks share entry ni :)

amirah berkata...

wa..ciap bercode agi..aku baru tau..hehe

Hariz berkata...

Sangat Menarik Bro :)

Thanks Share.....


New Entry Prof-Hariz
Menutup Aurat Mengikut Syariat

timhar berkata...

wahh.. blog yang ada barkod..
boleh scan dan kuar info erk?

Aidi-Safuan berkata...

eh,ade beza ke bar code nih? cam semua sama jer. :P

caliph shuriken berkata...

mnarik ni.. nk try ar ^^
hmm, pnah jgak guna font barcode.. tp x sesuai plak bila taip kuar semua style barcode, hukkk...

Tanpa Nama berkata...

ремонт квартиры
ремонт квартира
отделка ремонт квартир
ремонт квартир офисов
ремонт квартир стоимость
квартира под ремонт
ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ
ремонт квартир москва
ремонт квартир в москве
ремонт квартир цены
ремонт квартир объявления
отделка квартиры
отделка квартир офисов
ремонт отделка квартир
ремонт и отделка квартир
отделка квартир
отделка квартир косметический ремонт квартиры
отделка помещений ремонт квартир офисов
отделка помещений квартиры
ремонт отделка квартир офисов
отделка квартир под ключ
отделка квартир дизайн
отделка ремонт квартир ключ
ремонт квартир под ключ отделка

Tanpa Nama berkata...

A broad suitableness program tailored to an person will unquestionably core on one or more definitive skills, and on age-[3] or health-related needs such as bone health.[4] Many sources[citation needed] also cite disposition, social and heartfelt health as an superior ingredient of all-inclusive fitness. This is again presented in textbooks as a triangle made up of three points, which reproduce solid, poignant, and frame of mind fitness. Bones fitness can also avert or act towards multifarious long-lived salubrity conditions brought on past detrimental lifestyle or aging.[5] Working out can also refrain from people forty winks better. To stay vigorous it is notable to engage in actual activity.
Training

Unequivocal or task-oriented [url=http://www.pella.pl]fitness[/url] is a human being's ability to depict in a determined activity with a sober know-how: as case, sports or military service. Specific training prepares athletes to perform stream in their sports.

Examples are:

400 m sprint: in a sprint the athlete necessity be trained to redundant anaerobically from one end to the other of the race.
Marathon: in this specimen the athlete have to be trained to function aerobically and their endurance must be built-up to a maximum.
Divers fire fighters and police officers sustain regular tone testing to act on if they are masterly of the physically demanding tasks required of the job.
Members of the Partnership States Army and Army Governmental Watchman should be skilled to pass the Army Physical Good shape Test (APFT).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...