MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Sabtu, 3 Julai 2010
3

innovision-hoload-technology-3d-holographic-display-thumb-550xauto-40640

Salam pagi Isnin, dalam filem sains fiksyen kita sering dihidangkan dengan teknologi masa depan yang futuristik dan kita tidak terfikir ianya boleh direalisasikan namun masa dan teknologi yang dibangunkan telah membuktikan segalanya mungkin termasuk teknologi yang ingin saya ketengahkan dalam post kali ini iaitu teknologi hologram.

HoloAD Diamond Series merupakan satu gajet teknologi yang dibangunkan oleh sebuah syarikat yang dikenali dengan nama InnoVision Labs yang sebelum ini memperkenalkan HoloAD 3D yang turut menggunakan teknologi hologram.

HoloAD Diamond Series dipamerkan di pameran Computex yang berlangsung di Taipei. Untuk maklumat lanjut mengenai teknologi hologram anda boleh klik disini Holographic. HoloAD Diamond menayangkan video dari fail video Flash iaitu format fail FLV. Untuk melihat demo video lihat paparan video dari laman sesawang Youtube di bawah ini:-

3 Komen disini:

timhar berkata...

fuh.. macam star wars daa..

A-Y-I-E berkata...

Benda ni utk apa ek?? aku kalau benda dah maju sgt ni mmg tak tahu la... huhuhuh

btw... nper lama xmasuk blog aku??? huhuhuhuh rindu la...

xmo singgah ke shoutmix kamu sbb blog aku pun xd shoutmix dah...

salam dari BLOG A-Y-I-E

akuvision berkata...

hehehe sorila ayie, semenjak dua menjak ni lupa daratan sikit, hahahahah. Takpa nanti aku terjah balik blog hang tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...