MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Sabtu, 25 September 2010
11






AV aka Akuvision,
http://bilaakumenulisblog.blogspot.com,
Johor, Malaysia

__________________________________________________________________________________

Nuffnang / Digi,
Pemberi iPhone 4 Me,
Somewhere, Malaysia 25 September 2010


Pihak Nuffnang / Digi,

PERKARA : DIGI IPHONE 4 ME
Merujuk seperti perkara diatas, saya AV aka AKUVISION pengirim surat tak berapa nak rasmi ini ingin memohon jasa baik pihak Nuffnang / Digi untuk memberi saya iPhone 4 secara percuma kerana di atas beberapa faktor yang saya rasakan perlu.
2. Antara faktor utama kenapa pihak Nuffnang / Digi pelu memberi saya iPhone 4 ini ialah:-
  • Telefon milik saya sekarang telah cedera dan perlu di cari pengganti segera. Cedera bukan – bukan main – main, kalau pihak Nuffnang / Digi tak percaya boleh rujuk gambar di bawah:-

ihpone-4-me-1“Gambar diambil selepas tiga hari di hospital”

phone-with-the-dot“Beliau menghidapi black dot cancer yang serius dimana semakin hari semakin membesar, dan mengalami lumpuh separuh keypad seperti di dalam bulatan merah di atas”

  • Telefon saya seharusnya bersara dan digantikan dengan versi telefon pintar terbaru dan paling macho kerana mengenangkan jasa baiknya yang besar kepada saya dan juga pancaroba yang beliau alami, sla rujuk paparan imej di bawah:-

phone-in-the-toliet-bowl“Terjatuh dalam toilet bowl”

phone-in-the-secret-bombing “Beliau di salah satu lokasi pengeboman rahsia ( dalam bulatan merah )”

3. Selain itu iPhone 4 juga mempunyai upgrade yang macho dan menepati citarasa saya seperti:-
  • Kemudahan untuk membuat panggilan 3G supaya saya boleh berbual dengan pemanggil telefon secara face to face.
  • Mudah dan senang untuk melayari internet kerana fungsi Wifi, terutama untuk menulis blog kerana saya seorang yang gila blog.
blogfor-food
  • Selebihnya pihak Nuffnang / Digi boleh rujuk artikel saya sebelum ini mengenai iPhone 4 di pautan ini IPHONE 4!.
4. Pengakhiran kata, saya harap pihak Nuffnang / Digi dapat mempertimbangkan permohonan saya untuk mendapat iPhone 4 secara percuma. Bukanlah maksud membodek, tetapi kalau dah barang free siapa yang tak nak kan?.
Sekian, terima kasih kerana sudi membaca.

“Digi iPhone 4 Me”

AV, yang tak malu meminta iPhone 4


( Untuk perhatian artikel ini pernah dihantar kepada Steve Jobbs namun dia tak baca sebab tak pandai BM ).

11 Komen disini:

Kyuubi_85 berkata...

bagus lak idea ko ni :) join contest nuff tu ye? gud lak

Anip™ berkata...

semoga berjaye...hehe..menarik cite ko ea..hehe..

the bert berkata...

gempak r idea ko..btw lawak..

Abyss berkata...

Haha~
patut sertakan gambar ko ready nak tanam handphone yg cedera tu.

akuvision berkata...

masih sayang nak tanam, banyak jasa tu. Ingat nak awet je nanti, hahaha lol

gnesop.com berkata...

good luck bro..
harap nuff lulusakan permohonan bro.. huhuh

akuvision berkata...

harap2 gitu la sop, boleh!

Afiq berkata...

haha sempoi r entry contest ko ni..aku suka2..
harap2 ko menang..penat tu nk edit gambar phone masuk sepital, masuk lubang jamban,etc hahaha

Kuman Chaos berkata...

creative gila :) Kuman "anak luar nikah" Entry

akuvision berkata...

tima kasih semua yang sudi komen, dah kembang dah ni

Bazilah berkata...

nice one, gudluck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...