MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Jumaat, 17 September 2010
4

ice-cream

Bila tengok video tentang penjual ice cream di Istanbul ni geram ada, lawak pun ada dan kesian pun ada kat mamat Jepun ni. Nasib baik mamat tu sporting, apa – apahal ia menjadi kenangan manis buat mamat ni ketika melawat Turki. Kenapa?, anda tengok la sendiri. ( Malas betul nak update blog sekarang ni, apa ubat nak pulihkan keadaan ni ).

 

 

p/s:- Rasanya dulu penjual ice cream ada mintak kerja kat sarkis ( circus ) tapi tak dapat kut?

4 Komen disini:

Anip™ berkata...

wahahah,,sempoi per..

Afif berkata...

Menceriakan..

Penyabar btul org jepun ni...
+ve think...

GG Lio..

Afif,
www.hmalaysia.com

miszlullaby berkata...

kekekek..kelaka2..=)

a n a s t a s y e a berkata...

he! he! he! i Loikeeee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...