MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Isnin, 20 September 2010
6

mango-mainframe

Mango merupakan satu laman sesawang fesyen yang menjual pakaian khas untuk wanita, dan ia merupakan iklan terbaru yang dipaparkan oleh agensi pengiklanan Nuffnang. Secara ringkas Mango adalah e-majalah fesyen untuk penggemar dunia fesyen.

Tapi jika anda mengetahui lebih lanjut mengenai Mango dan klik pada pautan iklannya, anda akan disambungkan ke satu segmen ala – ala permainan video ( mengingaktkan AV pada siri The Sims 3 ), dimana anda boleh mix and match ( klik pautan untuk ke mix and match ) pakaian untuk dibeli. Menarik bukan?, anda boleh melihat pakaian dikenakan pada tubuh sebelum dibeli.

mango-mix-and-match“ Mango Mix And Match”

Mango turut pernah menampilkan model dan selebriti terkenal untuk mengayakan pakaian – pakaian mereka lalu dipaparkan di katalog mereka, dan antara selebriti itu ialah Scarlett Johansson. Selain itu Mango juga ada menyediakan tips- tips bergaya untuk anda melalui segmen styling tips dan style queen untuk anda menghantar gambar mix and match anda dan di beri undi oleh pelayar laman Mango yang lain.

styling-tips “Styling Tips Screenshot”

style-queen“Style Queen Screenshot”

mango-katalog“ Katalog Mango yang menampilkan Scarlett Johansson”

Laman Mango ini turut menyediakan peluang pekerjaan untuk mereka yang berminat dan turut memberi muat turun percuma untuk katalog terkini mereka ( klik pautan ini untuk muat turun Mango Katalog ) , untuk mengetahui Mango dengan lebih lanjut anda boleh klik pada pautan laman utamanya disini MANGO.

6 Komen disini:

Anastasia Ann berkata...

ada butik kat mid kan. tp mahal woo

ataicha berkata...

agak mahal.. tapi bagi pengikut fesyen.. ianya adalah satu kepuasan kan??

kalau murah sangat.. x best plak ramai yang pakai.. kan boria plak.. :p

Zulfahmi Abidin berkata...

perh..gile cool...pompuan jer dapat.lelaki punyer takde ker weh..

Anip™ berkata...

untuk llki urban xde ke..hmmm

paskal_garuda berkata...

biler nak dapat BE Mango ni...heheheh...bodek2 cik Nuff..

akuvision berkata...

bukan bodek bro, takde idea nak buat post. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...