MV PILIHAN : LeeSsang - Tears Feat. Eugene ( The Seeya )
On Isnin, 2 Ogos 2010
19





Topeng realistik manusia yang anda lihat diatas amat serupa dengan rupa manusia yang sebenar dari segi kualiti tesktur kulit. Topeng ini di cipta oleh sebuah syarikat kesan khas yang dikenali dengan nama SPXMasks, disini pautan laman sesawangnya SPXMasks.com.

Teringat saya dengan salah satu filem The Mission Impossible yang memaparkan watak utama Tom Cruise mengenakan topeng untuk memperdayakan musuhnya. Harus diingat ianya masih belum di beri make – up kesan khas lagi.



p/s:- Ada rupa Steve “ Stone Cold “ Austin ke?

19 Komen disini:

Alessandro berkata...

Cool..wah kalau begini tak lama lagi tak mustahil dapat create filem yang luar biasa gila..tak payah nak clon dah atau teknik CGI sebab suruh je pakai topeng banyak-banyak, so boleh dapat clon yang hebat kan..tapi kos topeng ni mahal kan? Tak silap mau sampai RM 5k satu..hhuhu..

alkatro berkata...

nampak serupa sekali . wonderful mask .. nice info, happy monday :)

Gen Fujita berkata...

mmg real topeng tu, semakin berleluasalah spy-spy di seluruh dunia :D

Ampuan Awang berkata...

topeng? aduh susahlah kalau semua orang bisa menyamarkan diri weh ;)

sarah shafie berkata...

mmg mcm org btul la..

syaveyron berkata...

w0w..so,real

suzzsuzie berkata...

real lah...pores, skin texture sumer macam real...bahaya gak ni....erm mask macam angelina jolie agak2 leh tempah tak

akuvision berkata...

boleh aje, ada punya asal ongkosnya lumayan

ateyn berkata...

wah wah!
dasat!!

cuz berkata...

tak sangka ade gk orang yg boleh buat topeng macam ni..huhu

Ery Farieha berkata...

errr
topeng ke tu?
tp cubela wat ensem sket
hahaha :P

AngahSayang2314 berkata...

singgah sini & follow uuu

kalau senang follow la ke blog angah

macam tak caya jer dia pakai topeng kan??? ye la..

Affan Ruslan berkata...

eh, apsal tak kuar gambar.

dah try refresh 2 3 kali sama gak. huhu

akuvision berkata...

o yeke?, tak tahulah pulak kenapa. Masalah coding kut template ni

zulkbo berkata...

salam..
tenknologi semakin canggih
sehari ke sehari semakin
di luar jangkaan..harap tiada
yang salah guna nanti

syima hanifah berkata...

pergh..best gak nak la topeng aiswarya rai.xpon muka megan fox..

Tomato Gurl's Life berkata...

hebat2...dunia yg mkin moden..smua mende da xmustahil..huhu..

h A n Y S berkata...

super cooool~!!
blh nyamar jd paris hilton?!
muahaha
xsesuweii...
:D

Stargone berkata...

Memang nampak seperti real punya. bahaya ni kalau orang guna buat rompak atau benda-benda tak elok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...